Direct contact?

FPT motoren

FPT (Iveco) motoren

Onder het motto ‘de perfecte machine wordt tot leven gewekt door mensen en technologie’ bouwt FPT motoren voor op de weg, de agrarische sector, constructiemachines, marine toepassingen en energieopwekking. FPT onderscheidt zich in baanbrekende innovaties, waarbij klanttevredenheid leidend is. Want ‘Great workers make great engines. And vice versa.’

FPT motor: Kracht voor de landbouw

De ervaring van FPT heeft geleid tot een steeds breder scala aan motorfamilies, gekenmerkt door hogere prestaties en betrouwbaarheid. Niets is onmogelijk met de juiste technologie op een tractor of een maaidorser die wordt aangedreven door FPT. De motoren van FPT respecteren het milieu, verhogen de efficiëntie en verminderen het onderhoud. Ze waren de eerste in 2011 die een SCR-oplossing introduceerden voor dieselmotoren voor agrotoepassingen waarmee landbouwers kunnen voldoen aan de strengste eco-voorschriften zonder de productiviteit te beïnvloeden. Onlangs heeft FPT ook aardgasversies aan het aanbod toegevoegd voor nog duurzamere landbouwbehoeften.
Close up of seeder attached to tractor in field. Agricultural machinery for spring works sowing
FPT Motor beurs

Bouwmachines van FPT maken dingen mogelijk

Wegen, spoorwegen, huizen, scholen zijn allemaal ontstaan ​​uit graven en verplaatsen, hanteren en bouwen. FPT voedt de apparatuur die hiervoor nodig is, door continu innovatieve technologische oplossingen te ontwikkelen. Het maakt niet uit of het een graafmachine of een ander voertuig is: als het wordt aangedreven door FPT, is de kwaliteit hoog.

Van lichte tot zware FPT industriemotoren: altijd energiezuinig

Het uitgebreide aanbod omvat motorfamilies met vermogens van 40 tot 670 kW en cilinderinhoud van 2,8 tot 20 liter. Deze grote reeks pk’s genereert een groot aantal toepassingen: ze kunnen worden gemonteerd op graafmachines, wielladers, schrankladers, bulldozers, vorkheftrucks, sneeuwploegen en kranen.

Voordelen FPT (IVECO) motoren

  • Duurzaam door minder noodzakelijk onderhoud
  • Laag brandstofverbruik
  • Hoge efficiëntie
  • Verminderde uitstoot
Iveco FPT Motor

Wilt u meer weten over FPT (IVECO) motoren en de toepassingen, over een ander merk of heeft u een motorprobleem? Wij staan in onze werkplaats of op locatie graag voor u klaar.

Volg ons ook op Facebook!

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid