Direct contact?

Yanmar

Yanmar

Yanmar bestaat al meer dan 100 jaar. Gestart in 1912 is Yanmar begonnen met het produceren van benzinemotoren. Het bedrijf had in 1933 de eerste praktische relatief kleine dieselmotor geproduceerd, het HB-model.

Yanmar wil bijdragen aan een duurzame samenleving door het produceren en ontwikkelen van verantwoorde technologieën, oplossingen en producten met betrekking tot dieselmotoren. Het bedrijf biedt vandaag de dag duurzame oplossingen waarmee de klus geklaard wordt en rekening gehouden wordt met mens en milieu.

Yanmar motor: waarom wij hiervoor kiezen!

Bij Ausma motorenrevisie zijn we bewust van onze verantwoordelijkheden ten opzichte van mens en milieu. Yanmar houdt zich sinds de start van het bedrijf bezig met mens en natuur, zoals de oprichter (Magokichi Yamaoka) ooit zei; To conserve fuel is to serve mankind (Brandstofbesparing dient de mensheid). Yanmar motoren zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar lopen in het algemeen ook voor op de emissievoorschriften.

Het merk heeft inmiddels al diverse prijzen gewonnen voor het voorkomen van luchtverontreiniging en handelt conform plaatselijke en internationale regels. Yanmar Europe heeft voor zijn eigen bedrijfslocaties een eigen energiesysteem gebouwd en geïmplementeerd. Dit systeem genereert warmte en elektriciteit op basis van gas, zodat het bedrijf zo veel mogelijk zijn eigen behoefte kan voorzien.

Silhouettes of cranes
Yanmar logo

Toepassingen van Yanmar

Yanmar is specialist in duurzame energieoplossingen in de landbouw, constructie, industrie, commerciële scheepsvaart, pleziervaart en energiesystemen. Als Yanmar dealer zijn wij van Ausma leverancier van industriemotoren, waterpompen en generatoren.

Yanmar diesel: de voordelen van deze motoren

Vergeleken met andere motoren, hebben de Yanmar diesels een hoge vermogens-/gewichtsverhouding en een compact formaat. Daarnaast zijn deze motoren uitermate betrouwbaar, geluidsarm, trillingsarm en brandstofzuinig. Ook werkt Yanmar met zoetwater gekoelde motoren wat leidt tot minder corrosie van de inwendige onderdelen. Door een kleiner contactgebied met ruw water wordt de kans op aantasting van de motor kleiner.

Ausma is Yanmar dealer

Wilt u meer weten over Yanmar, de keuze voor een bepaald merk of heeft u een motorprobleem? Dan staan wij in onze werkplaats of op uw locatie graag voor u klaar!

Wilt u meer weten over de revisie voor uw Yanmar dieselmotor?

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op.

Heeft uw Yanmar motor onderhoud of reparatie nodig?

Wij zorgen voor goed onderhoud en snelle reparatie. Ook bij storingen!

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op.

Wilt u een Yanmar ruilmotor, nieuwe motor of Yanmar motoronderdelen kopen?

Dan bent u bij Ausma aan het juiste adres. 

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op.

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid