Direct contact?

Yanmar

Yanmar

Yanmar bestaat al meer dan 100 jaar en wil bijdragen aan een duurzame samenleving door verantwoorde technologieën, oplossingen en producten te leveren met betrekking tot dieselmotoren. Yanmar biedt duurzame oplossingen waarmee de klus geklaard kan worden en rekening gehouden wordt met mens en milieu.

Yanmar motor: waarom wij hiervoor kiezen!

Bij Ausma zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheden ten opzichte van het milieu. Yanmar houdt zich al lange tijd bezig met mens en natuur. Daarom zijn Yanmar motoren niet alleen milieuvriendelijk, maar lopen ze in het algemeen voor op emissievoorschriften. Het merk heeft diverse prijzen gewonnen voor het voorkomen van luchtverontreiniging en handelt conform plaatselijke en internationale regels.
Silhouettes of cranes
Yanmar logo

Toepassingen van Yanmar

Yanmar is specialist in duurzame energieoplossingen in de landbouw, constructie, industrie, commerciële scheepsvaart, pleziervaart en energiesystemen. Als Yanmar dealer zijn wij van Ausma leverancier van industriemotoren, waterpompen en generatoren.

Yanmar diesel: de voordelen van deze motoren

Vergeleken met andere motoren, hebben de Yanmar diesels een hoge vermogens-/gewichtsverhouding en een compact formaat. Daarnaast zijn deze motoren uitermate betrouwbaar, geluidsarm, trillingsarm en brandstofzuinig. Ook werkt Yanmar met zoetwater gekoelde motoren wat leidt tot minder corrosie van de inwendige onderdelen. Door een kleiner contactgebied met ruw water wordt de kans op aantasting van de motor kleiner.

Ausma is Yanmar dealer

Wilt u meer weten over Yanmar, de keuze voor een bepaald merk of heeft u een motorprobleem? Dan staan wij in onze werkplaats of op uw locatie graag voor u klaar!

Wilt u meer weten over de revisie voor uw Yanmar dieselmotor?

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op.

Heeft uw Yanmar motor onderhoud of reparatie nodig?

Wij zorgen voor goed onderhoud en snelle reparatie. Ook bij storingen!

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op.

Wilt u een Yanmar ruilmotor, nieuwe motor of Yanmar motoronderdelen kopen?

Dan bent u bij Ausma aan het juiste adres. 

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op.

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid