Direct contact?

BENZA AGGREGATEN

EXCLUSIEF IMPORTEUR VAN BENZA AGGREGATEN EN GENERATOREN

Ausma Motorenrevisie is exclusief importeur van Benza aggregaten en generatoren voor de Benelux. Benza onderscheidt zich in de markt voor noodstroomvoorzieningen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De aggregaten en generatoren zijn representatief dankzij de fraaie vormgeving en het hoge afwerkingsniveau. Ook zijn deze oerdegelijke aggregaten gebruiksvriendelijk, het bedieningsgemak is groot.

Benza aggregaten en generatoren
Monteur met Benza aggregaten

BENZA PROFESSIONAL EQUIPMENT, (NOOD-) STROOMVOORZIENINGEN

Met een brede range aan diesel aggregaten en stroomgeneratoren biedt Benza oplossing voor elke elektriciteitsbehoefte, van particulier tot industrieel gebruik en alles wat daartussen ligt. Benza Energy ontwerpt en produceert generatoren en aggregaten met hoogwaardige onderdelen voor een betrouwbare stroomvoorziening. Met een bereik van 8 kVA tot 440 kVA en oplossingen voor energie van 50 tot 60 Hz is het scala aan oplossingen voor elektriciteitsvoorziening zeer breed.

LICHTE BENZA AGGREGATEN

Voor particulier en licht zakelijk gebruik bieden wij een lijn Benza aggregaten met Yanmar motor met een output van 8 tot en met 45 kVA en van 6 tot en met 33 kW. Deze aggregaten zijn leverbaar in 3- en 4-cilinderuitvoeringen, met of zonder turbo.

ZWARE BENZA AGGREGATEN

De zware lijn Benza aggregaten is uitgerust met een Iveco FPT dieselmotor. Deze verschillende types 4- en 6-cilinder Benza generatoren met turbo zijn goed voor een output van 50 tot en met 400 kVA en 40 tot 320 kW.

AFTAKAS AGGREGAAT OF TREKKER GENERATOR VAN BENZA

U kunt bij ons terecht voor twee types aftakas aggregaten, van 22 en 31,5 kVA. Deze trekkeraggregaten, ook wel trekkergeneratoren genoemd, zijn een ideale oplossing voor stroomvoorziening in agrarische gebieden. Bedrijven die werken met tractoren kunnen de aftakas aggregaten overal gebruiken. Deze (nood-) stroomvoorziening worden onder meer ingezet voor aandrijving van elektrische laadapparatuur en melkmachines of melkrobots in het veld.

Benza aggregaten generator
Benza aggregaten voor lassen

LASAGGREGATEN 230 OF 380V

Zoekt u een compact, betrouwbaar lasaggregaat voor professioneel gebruik? Een verrijdbaar of draagbaar aggregaat voor lassers die veelal werken op locaties zonder vaste stroomvoorziening? U kunt bij ons terecht voor Benza lasaggregaten met een diesel- of benzinemotor, voor 230V of 380V en met diverse output. Voor elke elektriciteitsbehoefte voor laswerk bieden wij een Benza lasaggregaat.

IK WIL MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN AGGREGATEN.

Let op!

In verband met Hemelvaart zijn wij 9 en 10 mei gesloten!

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid