Benza aggregaten

In de Benelux is Ausma motorenrevisie de exclusieve importeur van het merk Benza. De aggregaten aangedreven door een Yanmar of Iveco FPT motor zijn watergekoeld en hebben een output van 8 tot 220 KVA. Deze fraaie, degelijke en uitstekend afgewerkte elektriciteitsvoorzieningen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en bieden optimaal bedieningsgemak.

Waarom kiezen voor Benza?

Benza staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en professionele prestaties. Dit bewijzen ze door hun jarenlange ervaring in de productie van machines. Het merk staat bekend om de robuustheid van de machines, de veiligheid en volledige aanpassing naar de veiligheidsrichtlijnen van het Europees Parlement. We bieden deze machines aan omdat we zeker zijn van de duurzame werking en de kwaliteit. Na verkoop bieden we ook een onderhoudsdienst aan, zodat uw machine altijd goed blijft werken.
Benza dealer

Kies de juiste aggregaat

Een aggregaat wekt stroom op door de aandrijving van een brandstofmotor. Er zijn veel verschillende soorten aggregaten verkrijgbaar. De een heeft een sterkere motor dan de ander. Oftewel, de ene generator heeft meer vermogen dan de ander. Welk vermogen u nodig heeft, hangt af van hoeveel machines u tegelijkertijd wilt laten draaien. Zo zijn er kleine aggregaten met tweetaktmotoren en zwaardere generators met viertaktmotoren. Wilt u meer informatie over Benza aggregaten? Kom dan langs bij Ausma Motorenrevisie. We vertellen u graag meer.

Onderhoud van aggregaten

Of u nu een Benza aggregaat of een aggregaat van een ander merk in bezit heeft, maakt niet uit. Uw machine heeft altijd onderhoud nodig. Bij Ausma Motorenrevisie kunt u terecht voor service, onderhoud en reparatie van alle soorten aggregaten en waterpompen. Met een schat aan kennis en ervaring werken we vakkundig en betrokken aan uw aggregaat. Mocht de machine toe zijn aan een revisie? Dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Storingsdienst voor aggregaten

Bij een storing aan uw aggregaat staat onze storingsdienst voor u klaar. We repareren uw machine snel en vakkundig. Het verhelpen van een storing in uw aggregaat begint bij Ausma Motorenrevisie met het analyseren van het probleem. Op basis van onze bevindingen geven we u een advies over de uit te voeren reparatie of revisie. Daarbij ontvangt u ook altijd een heldere, complete en betrouwbare prijsopgave. Na uw goedkeuring op de offerte gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Een Benza aggregaat kopen bij Ausma Motorenrevisie

Bent u op zoek naar een compact en betrouwbaar aggregaat voor professioneel gebruik, een verrijdbaar aggregaat of een draagbaar aggregaat voor klussen op locatie zonder vaste stroomvoorziening? Bij Ausma Motorenrevisie helpen we u graag. Bij ons kunt u terecht voor zowel benzine- als dieselaggregaten. In de Benelux zijn we de exclusieve importeur van Benza aggregaten. Hierdoor hebben we een passende oplossing voor elke elektriciteitsbehoefte.

Let op!

In verband met Hemelvaart zijn wij 9 en 10 mei gesloten!

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid