Nieuw motorblok kopen

NIEUW MOTORBLOK KOPEN: VERKOOP VAN VELE MERKEN EN TYPES

Van scheepsmotor tot industriële motor en van tractormotor tot vrachtwagenmotor: Bij Ausma Motorenrevisie kunt u een nieuw motorblok kopen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij leveren nieuwe brandstofmotoren, zowel dieselmotoren, benzinemotoren als gasmotoren. U kunt ook bij ons terecht voor stationaire motoren en langzaamlopende motoren.

Ausma service voor Nieuwe motoren

BREED ASSORTIMENT NIEUWE MOTOREN

Zoekt u een betrouwbare motor met lage exploitatiekosten? Wij adviseren u graag over ons brede assortiment brandstofmotoren van compact tot zwaar. Voor elke toepassing en elke vraag bieden wij oplossingen met de juiste verhouding in kracht, verbruik en duurzaamheid, met uitstekende emissieprestaties.

ONAFHANKELIJKE MOTORENLEVERANCIER

Ausma Motorenrevisie is een onafhankelijke leverancier van nieuwe motoren. Wij zijn niet merk- en leverancierafhankelijk, maar verkopen diverse merken, types en uitvoeringen motoren. Als zodanig kunnen wij u objectief adviseren. Wat voor u de beste motor is, is afhankelijk van het gebruik van de motor. Elk merk heeft eigen kwaliteiten, wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw behoefte aan motorvermogen.

Ausma service voor Nieuwe motoren
Werkplaats voor Nieuwe motoren

NIEUW MOTORBLOK KOPEN VOOR DIVERSE SECTOREN

Wij leveren nieuwe motoren voor zeer diverse toepassingen in voertuigen en machines. Hiermee bedienen wij onder meer klanten in de volgende sectoren:

  • transport en logistiek
  • agrarische sector
  • grond-, weg- & waterbouw
  • maakindustrie

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR NIEUWE MOTOREN VAN AUSMA MOTORENREVISIE?

Ausma Motorenrevisie is al tientallen jaren expert in motortechniek. In de loop der tijd hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarvan onze klanten elke dag profiteren. Onze klanten vinden bij ons alles wat ze nodig hebben op het gebied van motortechniek, naast levering van nieuwe motoren ook uitstekende voorzieningen voor service, onderhoud en motorrevisie. Eén aanspreekpunt voor al uw motorvraagstukken, dat is Ausma Motorenrevisie.

Directie voor Nieuwe motoren
Automerken voor Nieuwe motoren

DEALERSCHAPPEN EN IMPORT VAN NIEUWE MOTOREN

U kunt bij ons terecht voor vele types en uitvoeringen motoren. Wij zijn erkend dealer en importeur van diverse kwaliteitsmotoren van diverse merken.
Hatz ontwikkelt en produceert dieselmotoren tot 62 kW. Hatz motoren worden veelvuldig gebruikt in onder meer landbouwmachines, wegenbouwmachines, wegvoertuigen, militaire toepassingen, rampbestrijdingsvoertuigen, kranen, hoogwerkers, generatorsets, hydraulische powerpacks, waterpompen en lieren.
Yanmar levert betrouwbare en efficiënte technische oplossingen, producten en diensten op het gebied van dieselmotoren: duurzame oplossingen die elke gewenste klus klaren met oog voor mens en natuur. De kracht van Yanmar is ‘gezamenlijke oplossingstechniek’: samenwerking met klanten, waarbij de producent innovatief anticipeert op behoeften en wensen van klanten. Yanmar levert onder meer scheepsmotoren – marine motoren voor pleziervaart en beroepsvaart – aandrijfmotoren, industriële motoren, waterpompen en generatoren.

Deutz is een van ’s werelds oudste en toonaangevende fabrikant voor de ontwikkeling, productie, distributie en service van dieselmotoren voor professionele toepassingen. Als een van de grootste onafhankelijke motorenbouwers ter wereld levert Deutz dieselmotoren in de range van 25 tot 520 kW.

Bekijk relevante artikelen

IK WIL MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN NIEUW MOTORBLOK KOPEN!

Let op!

In verband met Hemelvaart zijn wij 9 en 10 mei gesloten!

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid