PARTNERS

Automerken van dealer

ONZE PARTNERS - DEALERSCHAPPEN VAN MOTOREN, AGGREGATEN EN WATERPOMPEN

Wilt u een nieuwe motor, aggregaat of waterpomp kopen? Of bent u op zoek naar nieuwe, originele onderdelen? Wij zijn erkend partner & dealer van Hatz motoren, Yanmar motoren, Deutz motoren en Benza aggregaten en waterpompen.

HATZ dealer

DEALER VAN HATZ MOTOREN

Wij zijn dealer van Hatz motoren: watergekoelde en luchtgekoelde dieselmotoren met een vermogen van 1,5 tot 50 kW voor uiteenlopende toepassingen. Hatz motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Hatz motoren worden onder meer toegepast in hydraulische powerpacks, kranen, hoogwerkers, generatoren, waterpompen, lieren, agrarische werktuigen, wegenbouwmachines, militaire voertuigen en rampenbestrijding.
Yanmar dealer

DEALER VAN YANMAR MOTOREN

Als dealer van Yanmar zijn wij leverancier van industriemotoren, waterpompen en generatoren. Yanmar is specialist in duurzame energieoplossingen op het gebied van maritieme, industriële toepassingen, landbouw, energieopwekking en airconditioning.

Deutz dealer

DEUTZ MOTOREN

Deutz is een gerenommeerde bouwer van motoren voor de landbouw, scheepvaart, generatorsets en mobiele machines. Als een van de grootste onafhankelijke motorenbouwers ter wereld levert Deutz dieselmotoren in de range van 25 tot 520 kW. De motoren zijn leverbaar in een breed scala uitvoeringen en met diverse opties en accessoires, zoals displays, elektronische fans, controllers, hydraulische start-stop, auto idee stop en brandstof voorverwarmers.
Iveco FPT Motor

DEALER VAN IVECO FPT MOTOREN

Onder het motto ‘de perfecte machine wordt tot leven gewekt door mensen en technologie’ bouwt Iveco FPT motoren voor op de weg, de agrarische sector, constructiemachines, marine toepassingen en energieopwekking. Iveco FPT onderscheidt zich in baanbrekende innovaties, waarbij klanttevredenheid leidend is. Want ‘Great workers make great engines. And vice versa.’

Benza dealer

DEALER VAN BENZA AGGREGATEN & WATERPOMPEN

Ausma Motorenrevisie is exclusief importeur voor de Benelux van Benza aggregaten en waterpompen. De door Yanmar en Iveco FPT aangedreven watergekoelde Benza aggregaten hebben een output van 8 tot 440 kVA. Deze fraaie, degelijke en uitstekend afgewerkte elektriciteitsvoorzieningen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bieden optimaal bedieningsgemak. Benza stand-alone waterpompen zijn uitgerust met een Subaru-motor. De schoon- en vuilwaterpompen met vermogens van 100 tot 2000 liter per minuut zijn inzetbaar voor diverse toepassingen, onder meer voor de agrarische sector, de bouw, de weg- & waterbouw en als zwembadpomp.

IK HEB INTERESSE IN EEN NIEUWE MOTOR, AGGREGAAT OF WATERPOMP

Let op!

In verband met Hemelvaart zijn wij 9 en 10 mei gesloten!

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid