Direct contact?

OVER ONS

AUSMA MOTORENREVISIE, MEER DAN 80 JAAR EXPERTISE ALS MOTORREVISIEBEDRIJF

Levering en onderhoud van probleemloos werkende motoren

Ausma Motorenrevisie wil hét aanspreekpunt zijn voor levering en onderhoud van probleemloos werkende motoren die zorgen voor continuïteit voor alle bedrijven, die afhankelijk zijn in hun werk van machines en/of transportmiddelen. Dat is onze visie.

FUNCTIONELE EN BETROUWBARE MOTOREN

Als sinds meer dan 80 jaar voorzien wij onze klanten van betrouwbare, functionele motoren voor een breed scala aan doeleinden. Vanuit onze bedrijfslocatie in Roden (Drenthe) bedienen wij klanten binnen en buiten Nederland met revisie van motoren, zowel in onze eigen, uitstekend geoutilleerde werkplaats als op locatie.
Nieuwe motoren, onderdelen, waterpompen en aggregaten
Ook leveren wij motoren, zowel nieuwe motoren van diverse kwaliteitsmerken, als ruilmotoren: gereviseerde motoren met de kwaliteit van een nieuwe motor tegen een zeer scherpe prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor snelle levering van nieuwe en gereviseerde motoronderdelen en de aankoop van waterpompen en aggregaten van klein tot groot.iddelen. Dat is onze visie.

Ausma Motorrevisiebedrijf
Machiel van Motorrevisiebedrijf

MACHIEL POST

Evert van Motorrevisiebedrijf 1

EVERT HOFMAN

EIGENDOM EN DIRECTIE VAN ONS BEDRIJF

Ausma Motorenrevisie wordt gerund door eigenaren en technisch specialisten Machiel Post en Evert Hofman. Machiel Post is financieel directeur van ons bedrijf, Evert Hofman technisch directeur. Beide eigenaren namen het bedrijf jaren geleden over van de familie Ausma. Ausma Motorenrevisie combineert de laagdrempelige toegankelijkheid en betrouwbaarheid van een familiebedrijf met knowhow, specialisaties en dealerschappen van een technologisch expert.

Met een kwalitatief onderscheidend kennisniveau en een zeer goed uitgerust machinepark staat Ausma Motorenrevisie voor het snel kunnen leveren, reviseren en onderhouden van motoren en onderdelen.

ONZE MERKEN MOTOREN, POMPEN EN AGGREGATEN

Deutz partner voor Motorrevisiebedrijf
Yanmar partner voor Motorrevisiebedrijf
Hatz partner voor Motorrevisiebedrijf
Benza partner voor Motorrevisiebedrijf
IVECO voor Motorenrevisie

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid