Deutz motoren

Deutz is een van ‘s werelds oudste en meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van de ontwikkeling, productie, distributie en service van dieselmotoren voor professionele toepassingen. Oorspronkelijk opgericht als N.A. Otto & Cie. In Keulen, Duitsland, in 1864, maakt dat Deutz nu ‘s werelds oudste motorbedrijf is.

Deutz had aan het einde van 2021 wereldwijd zo’n 4750 mensen in dienst. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn de ontwikkeling, productie en distributie van aandrijfoplossingen in een vermogensbereik tot 620 kW.

Deutz-kwaliteit: een begrip in dieselmotoren

Kennis delen, leren van elkaar en elkaar verbeteren, dit maakt de kern van het kwaliteitsmanagement proces bij Deutz. Kwaliteitsmanagement is een activiteit dat continu een grote rol speelt bij Deutz. Daardoor worden kwaliteit en Deutz vaak in één adem genoemd.

Om zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden heeft Deutz de afdeling Corporate Quality opgericht, deze afdeling overziet de constante verbetering van processen en producten. Om dit te kunnen bereiken worden processen en methodes gestandaardiseerd en gecontroleerd met regelmatige audits.

Doelgerichte analyses laten zien waar eventuele actiepunten liggen en geven ideeën over hoe de verbeteringsstappen geïmplementeerd kunnen worden. De constante hoge kwaliteit van de motoren is een van de grootste succesfactoren van het bedrijf.

Deutz motoren uitgelicht

TCD 3.6 voor agrarische toepassingen

Innovatie als basiswaarde

Het streven naar innovatie is tegenwoordig een basiswaarde bij Deutz motoren. Innovatie is de drijfveer die het bedrijf dagelijks stuurt. Niet alleen in de producten en diensten, maar ook binnen de eigen organisatie en de processen.

De belangrijkste drijfveren zijn de steeds strengere emissie-eisen. Om zo goed mogelijk aan de constant veranderende eisen te voldoen, biedt Deutz maximale flexibiliteit gecombineerd met efficiëntie. De werking en de onderdelen van de uitlaatgasbehandeling van de motor kunnen individueel worden aangepast, afhankelijk van de toepassing en het vermogen van de motor.

Door het optimaliseren van de temperatuur management, injectie en laadlucht koeling strategie, is Deutz in staat om consistente motorprestaties en een laag brandstofverbruik te bereiken. Wat zal resulteren in een hogere productiviteit voor jouw bedrijf. 

Deutz dieselmotoren met brede toepassingen

De motoren van Deutz bevatten niet alleen de meest geavanceerde technologieën, maar het productportfolio is ook zeer breed. Het huidige product portfolio van Deuts bestaat uit diesel- en gasmotoren, hybride, elektrische en waterstof aandrijvingen. Motoren van Deutz worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals: Bouwmachines, landbouwmachines, vorkheftrucks, commerciële voertuigen, railvervoer en boten voor privé- of commerciële doeleinden.

Wilt u meer weten over de revisie voor uw Deutz dieselmotor?

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op.

Heeft uw Deutz-motor onderhoud of reparatie nodig?

Wij zorgen voor goed onderhoud en snelle reparatie. Ook bij storingen!

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op.

Wilt u een Deutz ruilmotor, nieuwe motor of Deutz motoronderdelen kopen?

Dan bent u bij Ausma aan het juiste adres. 

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op.

Let op!

In verband met Hemelvaart zijn wij 9 en 10 mei gesloten!

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid