Gebruikte & gereviseerde scheepsmotoren

Inhoudsopgave

Gebruikte & gereviseerde scheepsmotoren
Is uw scheepsmotor aan vervanging toe? Dan kunt u bij Ausma Motorenrevisie terecht voor de aankoop van zowel gebruikte als gereviseerde scheepsmotoren. We vervangen uw scheepsmotor door een gereviseerde motor, zo mogelijk van hetzelfde merk en type. Om dit mogelijk te maken, hebben we een ruim assortiment aan gereviseerde motoren op voorraad. Dankzij onze collectie motoren bent u snel voor een betaalbare prijs weer mobiel. Alle motoren die we leveren vallen onder volledige VIV-garantie.

Scheepsmotor onderdelen

Bij Ausma Motorenrevisie verkopen we zowel nieuwe als gebruikte scheepsonderdelen. Denk hierbij aan kleine, complexe en grote onderdelen, zoals drukmeters, brandstoffilters en diverse pompen. Heeft u uw onderdelen snel nodig? Maak dan gebruik van onze 24-uurs onderdelenservice: vandaag besteld is morgen geleverd.

Kiest u ervoor om gebruikte scheepsonderdelen te kopen, dan krijgt u een onderdeel dat zo goed als nieuw is. We controleren en reviseren alle tweedehands scheepsonderdelen, waardoor ze altijd zo goed als nieuw zijn. Het kopen van deze onderdelen is niet alleen een duurzame keuze, het is ook nog een heel goed voor uw portemonnee. Want gebruikte onderdelen zijn goedkope onderdelen.

Wilt u zeker weten of we het scheepsmotoronderdeel leveren dat u zoekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Scheepsmotor reviseren

De motor van uw schip bevat veel complexe onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage. Deze slijtage komt door langdurig gebruik en constante belasting. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de opvoerpomp, luchtfilters, dynamo’s of verstuivers. Preventief onderhoud bij Ausma Motorenrevisie beperkt deze slijtage. Soms zijn bepaalde onderdelen al zo versleten dat onderhoud niet meer voldoende is.
Revisie of vervanging is dan de enige oplossing. Revisie is echter aanzienlijk goedkoper dan vervanging. Bij een scheepsmotor revisie halen we de hele motor uit elkaar. We controleren, reinigen en vervangen indien nodig elk individueel onderdeel. Zo kan uw scheepsmotor voor een betaalbare prijs weer jaren mee.

De voordelen van een gereviseerde scheepsmotor

Het reviseren van een scheepsmotor biedt verschillende voordelen. De kosten voor het vervangen van een motor zijn aanzienlijk hoger dan die voor revisie. De scheepsmotor krijgt door een revisie ook meteen een grote onderhoudsbeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt repareren of vervangen we alle beschadigde onderdelen. De scheepsmotor krijgt hierdoor een langere levensduur. Daarnaast is een gereviseerde scheepsmotor vaak een stuk zuiniger dan voorheen. Doordat nieuwe onderdelen aan strengere emissie-eisen moeten voldoen, verbruiken ze minder brandstof.

Let op!

In verband met Hemelvaart zijn wij 9 en 10 mei gesloten!

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid