Direct contact?

Er zijn weer nieuwe Hatz motoren op voorraad

Inhoudsopgave

Ausma Hatz motoren

De Hatz 2L41C, Hatz 1B20, Hatz 1D81Z en Hatz 1B30 zijn weer voorradig. Waarom juist deze motoren zo interessant zijn? We vertellen het u in dit artikel.

De Hatz B-serie

De Hatz B-serie scoort enorm hoog in mobiel en stationair gebruik met een vermogen van maximaal 8 kilowatt. Dit is mede mogelijk door de compacte installatieafmeting en het lage gewicht. Met zijn robuustheid en levensduur zet de B-serie de standaard voor de markt.

De Hatz 2L41C

Het is de hoogwaardige kwaliteit die de Hatz L-serie motoren kenmerkt. Het zeer robuuste ontwerp zorgt voor een lange levensduur. Dat komt omdat het carter en de cilinders van ijzersterk grijs gietijzer zijn gemaakt. De motoren uit de L-serie waaronder de Hatz 2L41C, zijn uiterst geschikt voor werkzaamheden in afgelegen gebieden en zijn voorzien van de innovatieve Hatz Silentpack.

De Hatz SilentPack

De concurrentie heeft de innovatieve Hatz SilentPack tot op de dag van vandaag niet kunnen evenaren. Het geluid van de motor neemt door de behuizing tot wel 90% af. De behuizing bestaat uit metaal met geluidsisolatie. Alle controle- en onderhoudspunten zijn van buitenaf nog wel makkelijk toegankelijk. Dankzij de koelluchtcirculatie zijn deze SilentPack motoren onder bijna alle klimaatomstandigheden te gebruiken.

Ausma Motorenrevisie is een onafhankelijke leverancier van nieuwe motoren. Wij verkopen veel verschillende merken, typen en uitvoeringen, waaronder de Hatz 2L41C. We adviseren u graag over ons brede assortiment brandstofmotoren, van compact tot zwaar. Voor elke toepassing en elke vraag bieden we oplossingen met de juiste verhouding in kracht, verbruik en duurzaamheid.
Neem contact met ons op of kom langs bij ons in pand in Roden.

Let op!

In verband met Hemelvaart zijn wij 9 en 10 mei gesloten!

Hé! Fijn dat je er bent.

Om uw beleving op onze site te verhogen, maken wij gebruik van cookies.
We vragen u eenmalig hiervoor toestemming te geven.

Meer informatie over ons cookiebeleid